Glanzend en fris

Een blijvend mooie en gezonde huid

De behandelingen van Twellness geven je huid een egale structuur en extra glans, maar dan op natuurlijke wijze. We herstellen niet alleen onregelmatigheden, maar verstevigen bijvoorbeeld ook je huidspieren en stimuleren de aanmaak van collageen. Een huidbehandeling bij Twellness is een gezond alternatief voor Botox en fillers. Je ziet er direct gezond, mooi en fris uit. Combineer je de behandeling met optimaal voedingsadvies? Dan investeer je in blijvend resultaat. Onze huidbehandelingen zijn geschikt voor gezicht en lichaam.

Beautytec SIM

Twellness werkt met natuurlijke, moderne technieken om je huid van de beste zorg te voorzien. We maken bijvoorbeeld gebruik van Beautytec SIM: hoogwaardige behandeltechnologie uit Duitsland.

Hoe werkt dat?
Beautytec SIM werkt met ultrageluid en voltages. Je gezichtsspieren en huid worden in een enkele behandeling gestimuleerd met verschillende golven en trillingen met celvernieuwing, meer colageen en meer elastine als gevolg. Het bijzondere aan deze methode is dat het resultaat van de behandeling meteen zichtbaar is en de stimulatie langere tijd doorwerkt op de achtergrond.

De Beautytec SIM draagt onder andere bij aan een versterkt immuunsysteem. Hierdoor is de behandeling bijzonder geschikt voor de gevoelige en droge huid. 

Deze methode is geschikt voor:

 • Bindweefselmassages
 • Faceliften
 • Verstrakken van de oogleden
 • Rimpel- en littekencorrectie
 • Verfijning van de huidstructuur
 • Verminderen van wallen rond de ogen
 • Verminderen van acné

Extra serum's voor het beste resultaat
De trillingen van de Beautytec SIM zorgen voor zogenaamde openingen tussen je huidcellen. De behandelaar van Twellness vult deze op met huidverbeterende serums van Dermaheal. Dit geeft de huid gedurende 24 uur een extra boost voor de aanmaak van collageen en elastine. Een extra mooi en gezond resultaat voor je huid.

 

T-Away

Een mooie en gezonde huid is glad en egaal van kleur. Rode aderen, steelwratjes, bloedblaasjes en andere vervelende huidproblemen tasten de structuur van je huid aan. Twellness kan je daar gelukkig goed bij helpen met het innovatieve T-Away apparaat.

De T-Away wordt al jaren gebruikt in de medische wereld en wordt nu ook ingezet voor cosmetische doeleinden. Het apparaat maakt gebruik van de unieke UFHS-technologie wat staat voor Ultra Shorthigh Frequency. 

Hoe werkt dat?
Tijdens de behandeling veroorzaakt zogenaamde hoogfrequente wisselstroom veel warmte aan de punt van het apparaat. Je huidaandoening of de plek van oneffenheid wordt hiermee heel precies aangestipt, waardoor omliggende huid intact blijft. T-Away werkt niet met naalden en de huid wordt niet doorboord, zoals bij andere huidcorrigerende methodes. 

T-Away is geschikt voor het herstellen van:

 • Couperose (gesprongen rode adertjes)
 • Spider Naevus (spinvormige gesprongen adertjes)
 • Bloedblaasjes
 • Ouderdomsvlekken
 • Fibromen (steelwratjes)

Verbeter de conditie van je huid bij Twellness

Is je huid toe aan een behandeling? Wil je af van de vlekjes, rimpels of acné zonder je huid te beschadigen? Maak een afspraak bij Twellness voor een consult of behandeling. Ons schoonheidsinstituut in Twello is makkelijk te bereiken vanuit Deventer, Apeldoorn en andere delen van Gelderland.